Дружина Преснякова заговорила про розставання зі співаком

Співачка Наталія Подольска відверто розповіла про те, як їх союз з Володимиром Пресняковим ледь не розпався. Причиною розладу у стосунках став обман виконавця.

Про складний період у стосунках артистка розповіла в інтерв’ю програмі “Секрет на мільйон”. За словами Наталії, ще на початку їх роману вона дізналася про те, що Володимир приховує від неї свій шлюб.

“Наш роман зав’язався у Франції на зйомках екстремального шоу “Большие гонки”. Ми відразу один одному сподобалися, промайнула іскра. А коли ми повернулися в Москву, я раптом дізналася, що Володя одружений”, – розповіла артистка.

Про те, що Пресняков досі не розлучився співачка дізналася від композитора Ігоря Ніколаєва.  Як зізналася Подольська, ця новина її шокувала настільки, що певний час вона перервала їх спілкування.

“Дякую доброму Ігорю Ніколаєву, доповів… Я була шокована, просто серце обірвалося. Мені було дуже боляче і прикро. В якийсь момент я його просто покинула. Перестала брати трубку. Я написала смс: “Пробач, але ми більше не можемо зустрічатися”. Він дзвонив, я не відповідала”, – сказала Подольська.

Так Наталія уникала зустрічей та дзвінків впродовж п’яти місяців, після чого здалася. Поштовхом до відновлення стосунків стала випадкова зустріч.

“Ми перетнулися на якомусь збірному концерті, і я до того моменту так настраждалася, що вже не стояла на ногах від кохання та болю, просто не було сил. В результаті я увійшла в гримерку, де він сидів, і просто опустилася перед ним на підлогу, поклавши голову на його коліна. Він обімлів. Але мені було так погано від цієї розлуки, хотілося просто до нього доторкнутися”, – відверто розповіла артистка.

Наталія додала, що на момент відновлення роману, Володимир був уже розлучений.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.