Крістіні Орбакайте напророкували розлучення

Співачка та акторка Крістіна Орбакайте оприлюднила в мережі нові фото. Після публікації фанати почали обговорювати можливе розлучення артистки.

Крістіна Орбакайте 15 років тому вийшла заміж  за американця російського походження Михайла Земцова. В пари народилася спільна донька, яку вони назвали Клавдією. 30 березня дівчинці виповнилося 12 років.

Співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала сімейне фото, де вона зображена з чоловіком та донькою, яка позує у святкових аксесуарах.

Під фото вона також привітала своїх шанувальників з католицькою Вербною неділею.

“Нехай усі сім’ї будуть щасливі і здорові! Ми всім посилаємо нашу любов”, – звернулася Орбакайте до публіки.

Шанувальники подякували артистці за привітання, а у коментарях під постом розпочалося обговорення. Фанати Орбакайте відзначили, що вона виглядає пригніченою та нещасливою.

«У Христини сумні очі… Чому?”, “А Вам самій це фото подобається?”,- написали підписники зірки.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.