Хрещениця Ірини Білик зворушливо привітала її з днем народження (Відео)

Українська співачка Аліна Гросу переспівала популярну пісню Ірина Білик "Н.А.Р.К.О.Т.И.К.И.". В такий спосіб вона привітала з днем народження свою хрещену маму.

Аліна Гросу презентувала нове відео 6 квітня. Дату релізу вона обрала невипадково, адже саме у цей день свій ювілей відзначає поп-діва української естради, її хрещена мати Ірина Білик.

Ірина Білик і Аліна Гросу

Молода артистка переспівала хіт 90-х “Н.А.Р.К.О.Т.И.К.И.”. За словами хрещениці, ця пісня – одна з найбільш суперечливих у репертуарі Ірини, тому вона зупинила свій вибір саме на ній.

«Я приготувала сюрприз на честь її дня народження. Це особлива пісня, свого часу вона викликала багато суперечок. Я не шукаю легких шляхів — і тому дала нове життя саме цієї композиції».

Співачка додала, що їй було важко працювати на знімальному майданчику кліпу на пісню  “Н.А.Р.К.О.Т.И.К.И.”.

«Мені, людині, яка не вживає жодних наркотичних речовин, було досить складно показати в кліпі іншу реальність. Чим закінчилася моя спроба доторкнутися до одного з головних питань, що гостро стоять у сучасному світі, дивіться в моєму новому відео».

Як зізналася Аліна, у них з Іриною – особливий зв’язок: «Нас дуже багато що пов’язує. Ірочка, можна сказати, відкрила мені дорогу до шоу-бізнесу та подарувала багато гарних пісень», – відверто розповіла артистка.

Нагадаємо, що 6 квітня Ірині Білик виповнилося 50 років.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.