Ірина Білик вперше розказала про зради

Співачка Ірина Білик 6 квітня відзначила 50-й день народження. У день ювілею вона дала ексклюзивне інтерв'ю для журналістів програми «Життя відомих людей», що виходить на телеканалі «1+1». Вона відверто розповіла про подробиці свого особистого життя.

Співачка завжди користувалася популярністю у чоловіків. Про це свідчить кількість її романів, чутки про які то з’являються, то зникають у медіа.

Свого часу шанувальники артистки стежили за тим, як ділові стосунки Ірини та її продюсера Юрія Нікітіна перетворюються на сімейні. Робота звела артистів, і вона ж їх розлучила. За постійними концертами та турами закохані почали віддалятися один від одного. Після розставання вони залишилися партнерами у шоу-бізнесі.

Білик і Нікітін

Свого першого сина співачка народила від іншого чоловіка – манекенника Андрія Оверчука. Пара обвінчалася, але офіційно не оформила стосунки. Через три роки спільного життя, вони розійшлися.

Ірина Білик і Андрій Оверчук

«Він зраджував мені. Він і зараз живе з жінкою, з якою зраджував мені.  Я зі всіма спілкуюся, контролюю, щоб батько надовго не пропадав. Але я думаю, що він рідко бачиться з сином, мало допомагає. Це його право, я не ображаюся», – зізналася артистка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.