Стало відомо справжнє ім’я Меган Маркл (Фото документа)

У мережі з'явилося фото документа, згідно з яким Меган Маркл носить інше імя.

В інтернеті поширили світлину свідоцтва про народження сина королівської пари Меган Маркл та принца Гаррі. У документі вказано, що батьком Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзора є “Його Королівська Високість Генрі Чарльз Альберт Девід, герцог Сассекський”, а матір’ю – “Рейчел Меган, принцеса Великобританії”.

Свідоцтво про народження принца Арчі

Також у документі вказано місце народження члена королівської родини. Це приватний медичний заклад «Портленд» у Вестмінстері. У британському виданні “Mirror”, які опублікували свідоцтво, вказано ціну за послуги лікарні. За добу перебування у приватному пологому будинку потрібно сплатити 25 тисяч доларів.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!