Ексучасниця Віа Гри зізналася, що досі слухає пісні групи

Співачка та ведуча Альона Вінницька розповіла про свої стосунки з іншими учасницями «Віа Гри» та який альбом гурту вважає найкращим. Такими подробицями вона поділилася під час прямого ефіру в Instagram спільно з програмою "Зірковий шлях".

Альона Вінницька співала у гурті «Віа Гра» 20 років тому. Разом із Надією Мейхер вона була у першому складі групи. Як зізналася співачка, колись вона намагалася уникати розмов про її кар’єру у колективі, втім сьогодні із радістю підтримує такі бесіди.

«Пройшло багато часу. Спочатку мене дуже сильно дратувало, що це взагалі когось ще цікавить. А тепер навпаки, мені це навіть подобається, тому що, значить, залишила якийсь такий слід, пройшло вже 20 років з виходу першого кліпу «Попытка №5», – поділилася Альона.

Також вона зазначила, що з-поміж усіх учасниць групи сьогодні підтримує зв’язок лише з Надією Мейхер. Найкращим альбомом «Віа Гри» Альона вважає першу платівку під назвою «Попытка №5».

«У мене, як і раніше, залишається улюбленим перший альбом «ВІА Гри», який, до речі, не всім подобається, тому що він менш комерційний, як мені здається. Крім, звичайно, ще кількох пісень, які стали суперхітами. І мені здається, що якраз у цій некомерційній музиці стільки було душі і бажання зробити щось прекрасне. Я його недавно слухала, і правда, я іншими вухами почула, це все неймовірно», – зізналася артистка.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.