Олег Винник вразив поцілунком на публіці (Фото)

Відповідне фото днями з'явилося в мережі. Прихильники співака підозрюють, що на світлинах – не дружина Олега.

Популярний український співак Олег Винник вкрай рідко обговорює подробиці свого особистого життя, а на питання журналістів про сім’ю не дає прямих відповідей. За роки популярності він  жодного разу не озвучив ім’я дружини, бо такі теми хоче залишити поза камерою.

Як зазначає виконавець, його аудиторію повинна цікавити його творчість, а не особисті стосунки.

Враховуючи те, що більшість його прихильників – це жінки, то відповідно й інтерес до його романтичного життя великий. Шанувальниці артиста припускають, що ймовірною дружиною артиста є  його бек-вокалитка Таюне. З жінкою Олег проводить багато часу як у роботі, так і поза нею. Зокрема, він був помічений з Таюне на відпочинку в теплих краях.

У мережі з’явилися цікаве фото Олега Винника з поцілунками

Нещодавно в мережі з’явилося фото, на якому Олега цілує жінка, яка ззовні схожа на його бек-вокалістку. Втім, придивившись до фото уважно, очевидно, що це інша дівчина.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.