Повалій відверто розповіла про свої почуття після повернення в Україну (Відео)

Таїсія Повалій, яка довгий час жила та виступала в Росії, нещодавно повернулася в Україну. Нещодавно вона опублікувала архівні відео своїх виступів, під яким відверто написала про свої почуття.

Як зізналася співачка, після повернення на батьківщину вона зіштовхнулася з нищівною критикою з боку рейтерів. Однак, за словами виконавиці, негативні коментарі – безпідставні.

“Мене вигнали з країни… Що я такого поганого зробила? Чому я? Чому на мене в один момент вилили весь бруд?”, – раніше запитувала обурена співачка.

До того ж, Повалій у лютому цього року зламала ногу. Після інциденту в інтернеті з’явилися фото Таїсії в інвалідному візку. Через травму вона практично не виходила з дому, поскаржилася співачка.

Повалій в лютому цього року зламала ногу

“Я вже майже два місяці сиджу з рідними, займаюся зарядкою і музикою! І це Щастя для мене! Знаю, не можна перебувати в страху і сумнівах, можна довести себе до занепаду сил і втрати бажання рухатися далі! Тому, ми пам’ятаємо, що головне — Здоров’я!”, – написала артистка.

Також співачка подякувала своїх шанувальникам за підтримку та позитивні коментарі.

“Спасибі вам, що так відчуваєте мій внутрішній стан! Ці тонкі нитки — якийсь піднесений зв’язок! Ми як вчителі один одному!.. Знаю точно – нічого в житті не відбувається просто так!.. Що нас чекає попереду, ні ви, ні я не знаємо”, – резюмувала Повалій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.