Напрошуватися не буду. З’явилося зізнання Кіркорова про стосунки з Лорак і Зеленським

Про свої стосунки зі співачкою Філіп Кіркоров відверто розповів під час онлайн-трансляції в Instagram з українською співачкою Ольою Поляковою.

Популярний російський виконавець зазначив, що український шоу-бізнес багатий на талановитих артистів. Зокрема, одним із найкращих співаків Кіркоров вважає Діму Монатіка.

«Я – фанат Монатіка. По-перше, він дуже хороший хлопець, світлий. Справжній артист. Я — людина, що відчуває спрагу спілкування з талановитими людьми», – зізнався артист.

Однак особливу повагу у нього викликає Ані Лорак, додав Філіп.

«Є у вас багато хороших артистів, але Кароліна (Ані Лорак) для мене номер один. Вона буквально член сім’ї», — заявив король російської естради.

Онлайн-трансляція Полякової та Кіркорова

Співак також зізнався, що має бажання приїхати в Україну, однак наразі такої можливості немає. Він також висловив впевненість, що Зеленський може допомогти вирішити це питання.

«Достукатися до нього (Володимира Зеленського) я і не пробував, не звик просити. Я думаю, що він чудово знає, що Філіп Кіркоров завжди прийде і підтримає і зробить шоу. Але якщо досі він не простягнув руку, розуміючи і знаючи, що одним з найбільших моїх бажань зараз було б приїхати в Україну, значить, на це є причини. І напрошуватися я не буду», — підсумував артист.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.