Сімейне життя популярного співака 90-х років Андрія Державіна

«Чуже весілля» та «Не плач, Аліса» - ці хіти Андрія Державіна в 90-х наспівували мільйони. У багатьох і сьогодні ці пісні викликають особливу ностальгію. Мало хто знає, що сьогодні співак продовжує свою сценічну кар'єру, але виступає виключно у вузьких колах.
Андрій Державін

Молодий симпатичний соліст групи «Сталкер» завоював серця багатьох дівчат. Однак хлопець зустрів свою єдину любов ще до моменту популярності. З Оленою Шахутдіновою вони розписалися в студентські роки. Перший раз Андрій став батьком у 23 роки – тоді у пари народився син Владислав. Через 19 років у них з’явилася дочка Анна.

Андрій Державін з Оленою Шахутдіновою
Сім’я Андрія Державіна

Старшому синові сьогодні вже 33 роки. Він також музикант, як і батько, зібрав свою групу. Владислав одружився і подарував Андрію трьох чудових онуків – Алісу, Герасима і Маргариту.

Андрій з сином

Довгий час Державін грав на клавішних в складі колективу «Машина часу», але потім прийняв рішення відродити групу «Сталкер». Тепер музиканти гастролюють по країні, а Андрій розповідає про свою діяльність в Instagram.

Андрій Державін

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.