Що подивитися: українські зірки поділилися улюбленими фільмами

Складіть свій ідеальний кіно-вечір за порадами українських співаків і телеведучих.

У кіно разом із зіркою!
Якщо ви вже збилися з рахунку, який сьогодні день тижня, встигли розібрати антресоль, вивчити напам’ять імена всіх іграшок вашої дитини і почали вчити французьку мову – вітаємо! Ви сумлінно виконуєте режим самоізоляції.
І якщо ваша фантазія вже під кінець, пропонуємо трохи розслабитися і зануритися в світ кіно разом із зірками українського шоу-бізу.
Відомі українські співаки, актриси і телеведучі поділилися своїм топом фільмів на карантинний період. Тому наливайте чай і складайте свій чек-лист художніх картин за порадами вітчизняних селебріті.

Сергій Притула виділив свою “п’ятірку” — “Пропала грамота”, “Вогненні кулі”, “Жила-була одна баба”, “Історія кохання і людина на місяці”.

Сергей Притула с семьей
Сергій Притула з сім’єю

Екс-солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва виявилася завзятим серіалоголіком. Своїм фанатам вона радить звернути уваги на таку класику, як “Друзі”, “Чорне дзеркало”, “Чорнобиль”, “Менталіст” і на веб-серіал “Дивовижна місіс Мейбл”.

Надя Дорофєєва на карантині
Надя Дорофєєва на карантині

Співачка Злата Огневич несподівано запропонувала своїм шанувальникам переглянути японські аніме режисера Хаяо Міядзакі. “Віднесені примарами”, “Ходячий замок”, “Мій сусід Тоторо” і “Шепіт серця” давно вже стали класичними картинами, які до душі як дорослим, так і дітям – відмінний вибір для сімейного вечора.

Злата Огневич
Злата Огневич

Катя Осадча відкрила себе, як справжній фанат кіно. В її “карантинний” кіно-список потрапили і серіали “Політик”, “Корона”, “Два батька”, і кулінарні картини – “Шеф”, “Кухар на колесах”, “Кухар для президента”. Крім того, телеведуча радить звернути увагу на романтичні фільми “Вічне сяйво чистого розуму”, “Книжковий клуб”, “Світло в океані”, “Один день”, “Правила виноробів” і на оскароносну роботу південнокорейського режисера Пон Чжун Хо “Паразити”.

Катя Осадча
Катя Осадча

Самоізоляція – час непростий період, який просто треба перетерпіти. Але ніхто не забороняв “терпіти” його не в нудьзі, а в атмосфері Голлівуду і кіно. Складайте свій список улюблених фільмів і перевірте, наскільки ваші смаки збігаються зі смаками українських селебріті.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.