Названий найпопулярніший серіал за версією Netflix

Один з найпопулярніших онлайн-кінотеатрів Netflix назвав серіал, який найбільше дивляться на карантині. Результат виявився досить несподіваним.

Як ви думаєте, яке заняття б’є всі рекорди на карантині? Безумовно — їжа, лукавити не будемо. Але стабільне друге місце належить перегляду фільмів і серіалів.

Популярний онлайн-кінотеатр Netflix провів “розслідування” уподобань своїх користувачів в період самоізоляції. Результати дійсно шокували.

Актерский состав сериала "Офис"
Акторський склад серіалу “Офіс”

В умовах максимального переходу на віддалену реботу і “переселення” офісних режимів в онлайн-середовище, люди, на подив, занудьгували за паперами, кава-брейками і офіційним стилем одягу.

Інакше як пояснити, що американський комедійний серіал “Офіс ” стрімко обігнав усіх своїх конкурентів. Пояснити цей феномен можна тільки браком офлайн-спілкування зі співробітниками, адже “Офіс ” — далеко не новинка.

Актер Стив Карелл — исполнитель главной роли Майкла Скотта
Актор Стів Карелл — виконавець головної ролі Майкла Скотта

В ефірі цей сит-ком був з 2005 по 2013 рік і встиг отримати ряд престижних кіно-нагород, серед яких “Золотий Глобус ” і “Еммі “.

Офіс — як окрема система, в якій мешкають абсолютно різні співробітники, які волею бізнес-долі опинилися в одній команді. Неможливо визначити, що конкретно вплинуло на таку популярність серіалу: відмінний гумор, впізнавані персонажі або дійсно ностальгія за часом без карантину і самоізоляції, але за останні три тижні “Офіс” подивилися більше 200 тисяч глядачів.

Якщо ви вже знайомі з цим серіалом або все-таки байдужі до романтики костюмів-трійок, комп’ютерів і тонни листів А4, Netflix сповнений інших серіалів на будь-який смак — науково-популярний, романтичних, гумористичних і навіть трилерів.

Герои научно-фантастического сериала "Черное зеркало"
Герої науково-фантастичного серіалу “Чорне дзеркало”

Трохи не дотягли до офісу такі роботи, як “Дуже дивні справи”, “Чорне дзеркало”, “Картковий будиночок”, “Непохитна Кіммі Шмідт” і “Восьме почуття”.

Самоізолюватись можна з гумором і інтересом. Не вірите – включайте один з серіалів з добірки, заварюйте чай і тікайте від всіх негативних новин в світ сміху, романтики або відкриттів. У даній ситуації можна себе трохи побалувати!

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.