Актриса Ольга Сумська в перший день весни похвалилася результатами пластики обличчя

54-річна актриса театру і кіно Ольга Сумська любить підтримувати себе в естетично привабливому вигляді, тому іноді робить підтяжку обличчя.

В її віці це досить часта практика серед медійних людей, так як всім на камеру хочеться виглядати молодими і бадьорими.

1 березня Ольга Сумська в своєму Інстаграм-акаунті виклала яскраве Селфі і відео, де вона позує і показує своє обличчя після роботи з гримерами. Фанати помітили, що Ольга виглядає дуже молодо – раніше зморшок і обвислій шкіри навколо очей було більше.

У коментарях фанати припустили, що Ольга Сумська звернулася до косметолога або пластичного хірурга щоб привести особа в порядок.

Ольга Сумська показала “помолоділе особа “: тепер виглядає ні на 54, а на 30 років

Нагадаємо, нещодавно відома українська актриса і героїня серіалу “Фортечна ” Ольга Сумська поділилася з шанувальниками архівними фото. Вона показала, як позувала з чоловіком в Бердянську на тлі моря і показала свій перший мобільний телефон.

Актриса вирішила згадати відпочинок в Бердянську. На особистій сторінці в інстаграме вона поділилася фотографією, де позує разом з коханим. Ольга показала шанувальникам зворушливий момент з минулого. Там на неї надіта кепка і леопардовий купальник.

Вони з чоловіком стоять один до одного спиною і розмовляють по різним телефонами. У Ольги Сумської також прозорі сонцезахисні окуляри, які не приховують її грайливого погляду.

Відзначимо, Ольга Сумська – це народна і заслужена артистка України, яку знають і люблять як в маленьких містечках, так і в великих містах-мільйонниках.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.