Лілія Ребрик у важкому стані і не хоче говорити про свою хворобу: “Не питайте нічого … “

Лілія Ребрик несподівано для себе сильно захворіла. У неї діагностували Ковід-19, і зараз вона і її рідні знаходяться не в кращому стані.

Трохи про протікання хвороби телеведуча і актриса розповіла у себе в Інстаграм-акаунті, однак Лілія відповідає – їй задають дуже багато запитань з приводу того, як вона лікується, і чим. Але ніяких порад вона давати не буде, адже все дуже індивідуально.

“Друзі! Не питайте мене про симптоми хвороби і курс лікування, призначеному мені моїм лікарем. Я переконана, що все – дуже індивідуально, тому будь-яка порада в боротьбі з цією маловивченою хворобою може нашкодити! Каюсь, але я також не вестиму« щоденник свою хворобу », хоча це і популярно зараз, тому що, якщо чесно, поки відчуваю себе все ж не дуже й ця ситуація аж ніяк не додає мені оптимізму! Але тим не менше духом я, звичайно, не падаю! До того ж весна – нехай і поки тільки на календарі, але все ж “,

– написала телеведуча Лілія Ребрик, і поділилася фотографіями, зробленими очевидно навесні або влітку минулого року.

На них телеведуча з яскравими рожевими тінями і в біло-кремовій сукні позує на тлі декоративних кущів, посміхаючись, як вона зазвичай робить це в кадрі.

Лілія Ребрик захворіла Ковід-19
Лілія Ребрик захворіла Ковід-19
Лілія Ребрик захворіла Ковід-19
Лілія Ребрик захворіла Ковід-19
Лілія Ребрик захворіла Ковід-19
Лілія Ребрик захворіла Ковід-19

Відзначимо, Лілія Ребрик популярна тим, що вже не перший рік служить в Молодому театрі. Актриса веде ранкове шоу “Ранок з Україною ” на каналі “Україна “, а також знімається в кіно. Вона одружена з Андрієм Диким, ростить двох дочок – Поліну і Діану.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.