Тіна Кароль похвалилася стрункою фігурою

Відома співачка опублікувала на своєму акаунті в Instagram нове відео, де вона позує в облягаючому костюмі.

На карантині Тіна Кароль, як і багато інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, багато часу приділяють домашнім тренуванням. Відео та фото з занять вони часто публікують в соціальних мережах. Відповідне відео днями з’явилося в Stories на сторінці співачки.

Виконавиця вдома займається йогою, а також тренується з м’ячем, стрибає на скакалці і робить інші фізичні вправи. Такі заняття позитивно позначилися на її фігурі. Це можна помітити на останньому відео, де співачка позує в блідо-рожевому облягаючому костюмі з цікавим принтом.

Тіна Кароль знімає себе в дзеркалі в порожньому домашньому спортзалі. На відео співачка – без макіяжу та зачіски, але, треба визнати, навіть так вона виглядає чудово. Тим паче, що погляд шанувальників приковує її струнке тіло в ефектному спортивному костюмі.

Тіна Кароль часто займається спортом вдома

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.