Старша дочка Світлани Лободи відзначає день народження: як виглядає і чим захоплюється Евангеліна

Сьогодні, 10 квітня, старша дочка Світлани Лободи Євангеліна святкує свій 10-й день народження.

Маленьку іменинницю однією з перших привітала бабуся – мама Світлани Лободи Наталя. Жінка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм зворушливе спільне фото з дівчинкою і написала слова привітання.

“Чому сьогодні такий прекрасний день, а у нас святковий настрій? Це тому, що сьогодні своє десятиліття святкує сама чудова дівчинка на Землі, наша внучечка Евангелінка! Мила іменинниця, вітаємо тебе з цим чарівним святом! Щастя тобі, посмішок і сміху! З Днем народження!!! Твої дідусь і бабуся! Любимо тебе! “, – привітала Єву бабуся Наталія Лобода.

Нагадаємо, Світлана Лобода є матір’ю двох прекрасних дочок: 10-річної Євангеліни і 2-річної Тільди. Єву співачка народила, будучи в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. Після декількох років спільного життя подружжя розійшлося і Світлана стала сама виховувати доньку. Єва носить прізвище свого батька – Левандовська.

Де навчається і чим захоплюється дочка Лободи Євангеліна?

Світлана Лобода з донькою Євою
Світлана Лобода з донькою Євою

Відомо, що Евангеліна вчиться в одній з найпрестижніших приватних шкіл в Росії – Павлівської гімназії в Москві. Дівчинка дуже здібна і розвинена не по роках. Єва з дитинства займається музикою – ходить в музичну школу і вчиться грати відразу на декількох музичних інструментах. Також дівчинка багато танцює і вчить вірші.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.