Зірка Татусевих доньок розповіла про колишні романи

Актриса Мирослава Карпович на своїй сторінці в Instagram опублікувала допис, в якому виклала свої міркування щодо стосунків між чоловіком і жінкою.

Мирослава Карпович стала популярною завдяки серіалу «Татусеві доньки», в якому вона зіграла старшу сестру Марію. Сьогодні дівчині вже 34 роки. Актриса активна у соціальних мережах: вона регулярно ділиться з шанувальниками новими фотографіями та думками.

Днями вона опублікувала новий допис з текстом філософського характеру, в якому вона розмірковує про стосунки із протилежною статтю. Зокрема, вона закликає підписників не зациклюватися на минулому.

«Не майте звички збирати згадки про минуле. Будьте тим, що Ви є, поставте хрест на тому, чим Ви були, старі квитки – обман. Берегти всякий мотлох – тільки намагатися обдурити себе. Забудьте, звільніть місце від мотлоху для того нового, що увійде у Ваше життя, для цього просто необхідний простір!», – написала Мирослава.

Як зазначила Карпович, краще – поганий кінець, аніж безкінечна дурниця.

«Почуйте, як вітер жене по гарячому небу тишу і запам’ятайте, так буває тільки раз, але буде і інший, новий раз», – закликала зірка.

До тексту вона додала пікантне фото. Актриса позує у стильних штанах, а оголені груди прикрила капелюхом.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.