Оля Цибульська поділилася секретами швидкого схуднення

Співачці вдалося скинути 12 кілограм.

Доки на карантині одні набирають вагу, інші всіма можливими методами намагаються позбутися зайвих кілограмів. Серед останніх – співачка та ведуча Оля Цибульська, якій вдалося позбутися 12 кг.

Як зізналася виконавиця, вона тривалий час відчувала залежність від їжі. За її словами, в такий спосіб вона боролася зі стресом та проблемами.

«Я заїдала свої численні страхи, комплекси і слабкості. Наприклад, після вагітності я пояснювала собі, що у мене немає часу схуднути. Після зйомок кліпу, які зазвичай тривають цілий день, я говорила собі ввечері, що гідна торта, адже я багато працювала», – пояснила виконавиця.

Вона намагалася не реагувати на критику хейтерів у соціальних мережах. Втім, все одно продовжувала «заїдати» негатив на свою адресу.

«Якщо хтось із хейтерів залишав неприємний коментар інтернеті, я думала: «Яке право має людина писати мені цю гидоту?» І знову заїдала стрес», – відверто розповіла Цибульска.

Зірка намагалася побороти переїдання впродовж 5-ти років. Вона сиділа на різноманітних дієтах, займалася спортом, змінювала тренерів. Однак це не приносило бажаного результату.

Поворотним моментом став її виступ у ролі Дженніфер Лопес. Жінка переглянула запис і, за її словами, заплакала.

Тепер Цибульська демонструє оновлене тіло

«У мене почався блювотний рефлекс. Я дивилася на себе і розуміла: та жінка, якою я собі уявляю, і та, яку я бачу по телевізору, — це дві різні людини. Я не могла терпіти ту жирну корову! Це точно була не я. Адже я гарна, молода і красива!», – зізналася співачка.

Тоді вона остаточно вирішила домогтися тієї фігури, про яку завжди мріяла. Півтори місяці роботи – і на вагах «-12», поділилася результатом Оля.

Для того, щоб не зірватися, дівчина розмістила світлину того запису на холодильник.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.