Євгенія Власова розповіла про свою доньку-підлітка: дівчинка, яка бачила, як кожен день згасає її мама

Євгенія Власова - сильна духом жінка і співачка, яка перемогла серйозну хворобу. Крім боротьби за своє життя, артистка змогла виховати дочку.

Євгенії Власової довелося несолодко в житті: на піку кар’єри у неї знайшли серйозне захворювання. Лікарі настільки були змучені пошуком рішення в лікуванні, що навіть прописали співачці хіміотерапію, яку призначають хворим в крайніх випадках.

Євгенія Власова
Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

Женя не зневірилася і почала активно боротися за своє життя і майбутню кар’єру. Здавалося б, що все позаду, але в 2017 їй довелося знову лягти під ніж хірурга і тоді вже прооперувати наслідки від першого етапу лікування.

Але і у цій співачки знайшлася відрада в житті – її дочка. Артистка досі не показує, як виглядає її доросла дитина, але все ж вирішила трохи більше поділитися подробицями життя своєї родини. Втім, у редакції “Однією хвилини ” збереглося фото зовсім маленької доньки Євгенії Власової:

Євгенія Власова з підростаючої донькою
Євгенія Власова з підростаючої донькою. Фото взято на просторах мережі.

Зараз дочка співачки – вже не дитина. Дівчинці виповнилося 16 років. У цьому році вона повинна вступати до університету, але мама не хоче, що б дитина вчилася в Україні.

Євгенія Власова бажає для дитини кращого освіти і відправлятиме її вчитися за кордон. Більш того, донька не буде здавати ЗНО, як всі діти.

Професію дівчинка ще не вибрала, але артистка заявила, що тиснути на свою дитину не буде. Їй важливо, що б та зробила свій власний вибір, адже знає, як це не з чуток.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.