Золоті діти. Cтало відомо, яку суму витрачають на двійнят Галкін та Пугачова

Виховання Лізи та Гаррі парі щомісяця обходиться у понад півмільйона рублів.

Алла Пугачова та Максим Галкін опікуються двійнятами. Їх шість років тому народила сурогатна мама. Пара не шкодує грошей, аби дати дітям гідну освіту.

Ліза та Гаррі відвідують  елітний заклад, місяць навчання в якому вартує 195 тисяч рублів.  Там з ними займаються балетом та хоровим співом, а також викладають дві іноземні мови.

Втім, на думку батьків, цього замало, тому додатково з малятами займаються два викладачі французької – один для Гаррі, інший для Лізи. Зарплати педагогів становить 100 тисяч на місяць.

Алла Пугачова з дітьми
Галкін та Пугачова з дітьми

Це лише навчальна частина виховного процесу. Алла та Максим постійно балують своїх дітей новими подарунками. Серед вартісних іграшок – залізниця, ляльковий будиночок, електрокари, на яких можна роз’їжджати територією котеджу.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.