Злата Огнєвіч зізналася, що її прокляли

Також співачка додала, що вона набрала вагу.

Співачка Злата Огнєвіч на карантині вдома займається музикою, через що її сусіди неодноразово на неї скаржилися.

«Думаю, вони мене проклинають. Тому що іноді вони до мене стукають, коли я співаю і граю. Вони кажуть: «будь ласка, припиніть це робити», – зізналася Злата Огневич.

Проте вона із розумінням ставиться до їх невдоволення. Зазначає, що на їх місці чинила б так само.

«Навіть якщо б я була сусідкою Злати Огневич, я б її зненавиділа за те, що вона кожен день співає. Я ж там і академічні арії співаю, і розспівуюся, і граю. Що я там тільки не роблю!», – поділилася співачка.

Також вона зазначила, що під час карантину погладшала на два кілограми і тепер не може одягнути улюблені джинси.

«Я не влізла в улюблені джинси! Так, після трьох тижнів карантину. І я так кажу собі: «Злата, ми ходимо повз холодильника», – відверто розповіла Злата.

Тепер співачка харчується виключно гречкою, аби відновити форму. І чекає теплої погоди, аби кататися на велосипеді.

«Трохи стане тепліше, і я буду виїжджати на велосипеді працювати в студії. Вона дуже далеко, на лівому березі, а я живу на правому. Я не буду користуватися авто! Я не користуюся ліфтом, хоча живу досить високо. А ще я стрибаю будинку на скакалці. Це дуже круте тренування», – поділилася планами Злата Огневич.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.