Камалія здивувала новим образом у кліпі: тугий корсет, довгі кучері, яскравий макіяж. Як змінилася дружина Захура?

Камалія дивно різнобічна співачка. Артистка недавно представила кліп, де показала новий образ - романтичною поп-діви 1950-х років в сучасній обгортці.

Камалія практично все своє життя займається музичною творчістю. У дитинстві вона вже співала в хорі, а в юності артистка вже з 1993 року бере участь в конкурсах.

Камалія у віці 16 років
Камалія у віці 16 років. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що всіх своїх висот артистка добилася самостійно. Але правда, в роки становлення її кар’єри, мама співачки допомагала їй вирішити всі питання продюсерського напрямки.

Камалія
Камалія. Фото взято на просторах мережі.

Стиль Камалії музичні критики оцінюють як “поп “, хоча в ньому є безліч класичних елементів. Це не дивно, адже артистка не тільки володіє вокалом, а й вміє грати на скрипці.

Тепер співачка в новому кліпі на пісню “Танцюю ” показала, що може бути цікава не тільки в розкішних бальних сукнях, а й в міні, в корсеті і блискітках.

Камалія у новому кліпі на пісню “Танцюю”

Сама пісня дуже драйвова і має танцювальні мотиви. Її сопрано вдало поєднується з сучасним бітом, а балет додає динамічності.

Ну, а на початку відеоряду перед нами постає ніжна блондинка: довге волосся, укладені в кучері, відриті плечі і, звичайно ж, червона помада.

Камалія у новому кліпі на пісню “Танцюю”

У такому стилі, у класичного мікрофона, виконували свої хіти американські співачки 1950-х-1960-х років. Зокрема, Мерелін Монро.

На своїй сторінці в Інстаграме артистка написала, що пісня створена на трьох мовах: українською, російською та англійською.

Не дивлячись на такий яскравий і в міру відвертий образ, засуджують коментарів від чоловіка співачки, який є дуже віруючою мусульманином – не було.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.