Ксенія Мішина випадково засвітила справжнє прізвище сина: мимохідь розкрила своє минуле. подробиці

Ксенія Мішина завжди дуже щиро спілкується зі своїми передплатниками. Єдине, про що досі мовчить артистка - минулі відносини.

Ксенія Мішина. Героїня цього матеріалу пройшла непростий шлях до створення своєї сім’ї. Після участі в шоу “Холостячка “, зірка серіалу “Фортечна ” наша нарешті свою любов – Олександра Еллерт.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Ксенія Мішина і Саша Еллерт. Фото взято на просторах мережі.

У ці відносини Ксенія прийшла не одна. У неї вже був 7-ми річний син, який народився, не знаючи свого батька. Так вийшло, що на частку Мішиной випало непросте випробування. Актриса дізналася, що таке рукоприкладство з боку мужики …

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина. Фото взято на просторах мережі.

Артистка не приховує, що навмисне не розповідає дитині про батька і не дає спілкуватися з ним. Вся справа в тому, що вона вважає неприпустимим потроювати зустрічі з людиною, яка на неї колись підняв руку.

За словами Ксенії, вона буде не проти зустрічей Платона з батьком після того, як хлопчикові виповнитися 18 років і він сам, як повнолітній зможе приймати рішення.

Холостячка Ксенія Мішина подарувала маленькому синові подарунок за шалені гроші
Холостячка Ксенія Мішина любить балувати свого сина.

Але на сторінці свого Інстаграма, знімаючи змагання дитини, Ксенія випадково дала зрозуміти, яка справжнє прізвище у Платона.

Її озвучили, нагороджуючи сина екс-холостячки.

Ксенія Мішина розкрила таємницю прізвища сина.

Виявляється, у Платона таке ж прізвище, як і у Ксенії. Жінка не виходила заміж, коли народжувала дитину. Тому було вирішено дати йому прізвище її сім’ї.

Що стосується батькові, його артистка продовжує зберігати в секреті.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.