Дружина Віктора Павлика передчасно пішла скуповувати речі малюкові: народна прикмета свідчить, що робити так не можна

Катерина Репяхова ділиться в блозі усіма подробицями свого життя. Нещодавно дружина Віктора Павлика показала, що купила ще ненародженій дитині.

Героїня цього матеріалу живе в очікуванні дитинку. Катерина на останніх місяцях і ось-ось вже буде няньчити на руках майбутнього малюка.

У Віктора і його дружини буде синку. Для співака – це вже четверта дитина, для обраниці – перший.

Вагітна Катерина Репяхова
Вагітна Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Катерині вагітність дуже навіть до лиця! Вона буквально розцвіла, дізнавшись про те, що у неї з’явиться синочок. Хлопчика хочуть назвати Мішею.

Вагітна Катерина Репяхова (Павлик)
Вагітна Катерина Репяхова (Павлик). Фото взято на просторах мережі

Варто відзначити наскільки Катя тримає себе в тонусі. Вона не пішла в декрет, а продовжила займатися роботою. Більш того, вона активно веде свій блог, адже хоче з часом зробити його джерелом пасивного доходу.

Найголовніше, що на її тендітні плечі зараз лягли ще турботи про перші дні новонародженого. Зараз Катерина вже вибирає хлопчикові одяг.

Катерина Репяхова вибирає одяг дитині. Фото взято на просторах мережі.

Але чи можна так рано купувати дитині речі?

Народна прикмета свідчить, що заздалегідь (до народження) маленькій людині не можна купувати речі. Мовляв, погані можуть бути для нього наслідки.

Втім, ця вірування мало місце бути, коли медицина була на низькому рівні, а смертність серед немовлят була високою через невмілих лікарів.

Нині ж, медицина дозволяє матусі народити здорову дитину і тому, якщо є натхнення, чому б не придбати майбутній дитині симпатичні штучки.

 

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.