Як виглядає пам’ятник Євгену Огиру, на який Тіна Кароль не пошкодувала коштів: зірка гідно вшанувала чоловіка

Євгенія Огіра немає вже ось 8 років. Проте, любов Тіни Кароль не дає пам'яті забути його. Подивіться, який пам'ятник спорудила поп-діва.

У житті Євгена Огіра було все: багатство, слава, гідна кар’єра і красуня дружина. Тим не менш, Господь забрав його душу. Ні гроші, ні зв’язку, на превеликий жаль, не змогли врятувати продюсера.

Тіна Кароль билася як риба об лід, що б Євген нарешті почав одужувати, але онкологія пересилила любов артистки. Огира не стало. Але пам’ять про нього до цих пір жива.

Тіна Кароль та Євген Огір - історія кохання
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі.

Поховали Євгенія на столичному кладовищі. Тіна примчала з виступу. Вона не хотіла їхати в Запоріжжя на концерт, але її чоловік наполіг.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, землю на кладовищі для Євгена Огіра виділила мерія. Там добре знали про творчі заслуги Тіни і допомогли їй з похоронами.

Зараз спочиває Євгеній на Берковецькому кладовищі. Спочатку могилу продюсера прикрашав простий хрест і його чорно-біле фото. Тіна, як віруюча людина, не могла порушити традицію і поставити пам’ятник раніше року.

Могила Євгена Огіра. Фото взято на просторах мережі.

Через деякий час артистка вирішила спорудити хрест з білого мармуру – дуже естетично. Так само біля могили посадили хвойні вічнозелені дерева. Прикрасили пам’ятник безліччю кольором.

Могила Євгена Огіра. Фото взято на просторах мережі.

На пам’ятник пішло близько 20 тисяч гривень. Згідно з тодішнім курсом, він коштував близько 3 тисяч доларів. Прикрашений хрест, звичайно ж рятівником.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.