Оля Полякова розповіла, які приниження їй довелося пережити: ображали, били, зрадила подруга. деталі

Оля Полякова - яскрава зірка сучасності. Проте, мало хто знає, яке приниження їй довелося пережити.

Оля Полякова. Вона яскрава, красива і завжди на виду. Зірку неможливо переплутати ні з ким, адже за роки на сцені вона виробила свій унікальний стиль.

Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі.

Артистка каже, що її життя не завжди була такою. У дитинстві їй довелося пройти через приниження з боку однолітків. Принижували Ольгу за те, що з дитинства проявляла себе на сцені і не соромилася виступати.

Оля Полякова на концерті. Фото взято на просторах мережі

Як і всі дівчатка, Олю відправляли в дитячі табори, де співачка переживала буллінг не один раз. Її мазали пастою, обливали водою і навіть били натовпом.

Про все це Поляковарозповіла передачі “Світське життя “.

Оля Полякова в програмі “Світське життя”. Скріншот узятий з кадру передачі.

“Мене потім вночі мазали пастою, виливали воду, підкладали папороть, щоб я обмочилася вночі. І навіть з одного табору я втекла, мене так ” добулілі “, що збиралися побити. Моїй подрузі кращої дали вибір – я або вони, і вона вибрала їх, тому що це стадний інстинкт. і мені було так боляче, що я втекла з табору і повернулася тільки пізно вночі, а потім відгребли вже від всіх “, – згадала зірка.

Так само згадала артистка, що до неї чіплявся і Костянтин Меладзе. У 19 років вона отримувала непристойні пропозиції. Але по молодості не вважала за це, як травмуючий досвід, дуже недосвідчена була. Тепер же Оля вважає, що чоловіки не повинні так відноситься до дамам.