Діма Коляденко розповів планує повернути Ірину Білик і яку пропозицію готовий зробити поп-діві

Діма Коляденко - яскравий український артист, який багато разів б одружений. Дізнайтеся, що відчуває він до своєї колишньої дружини Ірини Білик.

Діма Коляденко – харизматичний артист української естради. Незважаючи на те, що шоумен зі звичайної працьовитої сім’ї, тяга до мистецтва перевершила всі уявлення про кар’єру і зробила Діму неймовірно популярним.

Діма Коляденко в шоу на СТБ розповів про своїх найпотаємніших секрети
Діма Коляденко в інтерв’ю “Зоряний шлях” розповів про своїх найпотаємніших секрети

Починав Коляденко, як хореограф, але з часом спробував себе в якості співака, ведучого шоу і свят. Не забував і про особисте життя. З дівчатами жив уже з 18 років, але вперше обпікся, коли довелося піти в армію: улюблена таємно вийшла заміж.

Але було і щастя в особистому житті у співака, коли він зустрів Ірину Білик. Жив з нею разом цілих два роки.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно дізнався з медіа Діма про те, що його екс-кохана розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Діма розповів, що на місці законного чоловіка Ірини, він би заради жінки пішки б дійшов з іншого міста тільки для того, що б бути поруч з нею.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Але, ось повертати екс-любов не планує. При всьому тому, що дуже добре про неї відгукується, Діма нагадує, як важко було йому почути від неї слова відкидання.

Діма Коляденко поділився своїми думками з приводу розлучення Білик Ірини

За словами Дмитра, він рвав картини, псував речі після розставання з Іриною, а головне, він не впевнений, що жінка не повторить свій вчинок.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.