(Фото) Марічка Падалко показала, що в 45 робить її фігуру ідеальною: гонорари і лікарі тут ні до чого

Марічка Падалко - відома телеведуча, яка не дивлячись на вік може похвалитися відмінною фігурою. Подивіться, як працює над собою зірка плюсів.

Марічка Падалко з молодих років підкорила українців своєю харизмою і талантом. Телеведуча – щаслива мама і успішний професіонал своєї справи. Але жінка, хоч і багато років вже заміжня, не забуває підтримувати себе у відмінній формі.

Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Варто зазначити, що Марічка саме та зірка, яка може похвалитися відмінною фігурою, незважаючи на пологи і вік. Велика заслуга Падалко – це її цілеспрямованість і любов до спорту. До речі, жінка спочатку займалася спортивною журналістикою, а на телебаченні потрапила завдяки тому, що стежила в інтернеті за спортивними подіями.

Марічка Падалко
Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

Захоплюється артистка легкою атлетикою, а саме бігом. Вона не раз ділилася з передплатниками та фанатами фото з марафонів. Між іншим чоловік зірки її цілком підтримує: Єгор Соболєв разом з дружиною долає великі дистанції.

Цього разу Падалко так само брала участь у великому напівмарафоні в Полтавській області.

Зірка “плюсів ” поділилася емоціями: вона не очікувала, що зможе добігти до кінця. Тільки після 12-го кілометра вона відчула, що зможе осилити всю трасу повністю.

Дуже сподобалося жінці, як її підтримували волонтери і як добрі були місцеві жителі, запропонувавши просто кухоль води втомленою спортсменці.

В цілому, Марічка дякує організаторам за подарований їй великий досвід.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.