Наташа Корольова з мамою Людмилою здивували шанувальників яскравими образами

31 травня біля співачки Наташі Корольової був день народження. В честь цього вона виклала в мережу багато барвистих фото в новому урочистому образі. Поруч була і мама.

Виповнилося Наталі Корольової 48 років. Вона показала фото, на якому позує в суспільстві своєї 75-річної мами Людмили Іванівни Поривай. Незважаючи на те, що Людмила Іванівна значно старше своєї дочки, на свіжому фото їх буквально не відрізнити – вже дуже схожі на сестер або подруг.

Наташа Корольова розповіла, що їх з мамою часто порівнюють

Однак її це взагалі не напружує – свою не менше відому і яскраву матір вона теж дуже любить і з радістю проводить з нею час.

“Найчастіше хейтери в коментарях під постами не скупляться в епітетах від того, як я на неї схожа. А на кого я повинна бути схожа? Так я просто рада і щаслива бути схожою на свою маму! Адже вона у мене вогонь! “,

– заявила співачка в своєму мікроблозі в Instagram.

Дружина Тарзана також зазначила, що 75-річна мама Людмила Іванівна є для неї прикладом життєлюбства, відкритості, добра, креативу, порядності і професіоналізму.

Ігор Ніколаєв, Людмила Поривай, Наташа Корольова і її сестра Ірина
Ігор Ніколаєв, Людмила Поривай, Наташа Корольова і її сестра Ірина

Нагадаємо, восени 2020 роки сім’я Наташі Корольової і Тарзана стала приводом для бурхливих обговорень. Адже в мережі спливли подробиці того, що танцівник нібито оступився, і змінив своєї іменитої дружині. А потім про це дізналася вся країна. Наталя пробачила чоловікові таку помилку, і тепер вони продовжують жити разом без натяку на ті гучні скандали, що були раніше.

Зрада Тарзана: за що він вдарив коханку і пробачила його Наташа Корольова?

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.