Несподіваний вчинок від Холостяка. Що чекає на глядачів у новому випуску?

Макс переїде жити до дівчат.

Сьомий епізод романтичного шоу «Холостяк» транслюватимуть на телеканалі «СТБ» у п’ятницю, 17 квітня. Головний герой наважиться на сміливий крок – провести тиждень у будинку разом із дівчатами. За його словами, так він більше дізнається про учасниць та подивитися, як вони поводяться у домашніх умовах.

«Мені здається, так я зможу дізнатися дівчат краще, тому що одна справа ходити на побачення, а інша – провести більше часу з ними в побуті. Думаю, важко буде прикидатися 24/7», – пояснив свій вчинок Макс.

Спільний тиждень Холостяк розпочав з прохання, аби кожна дівчина описала ідеальний день зі своїй обранцем, якы потім намагався відтворити Макс. Учасниці вигадували різноманітні варіанти, аби провести з героєм час наодинці.

Втім, не всім це вдалося. Оля, Даша та Вікторія вказали у списку перегляд фільму, тому Максим запросив відразу трьох дівчат в кінозал.

«Я сиділа і відчувала себе третьою зайвою», – обурилася Даша.

Дівчата переглядали фільм разом із Максом

Один із пунктів ідеального дня Ані було спільне читання перед сном. Холостяк вирішив реалізувати її бажання. Однак, як зазначив Максим, почитати парі не вдалося.

Також Холостяк вирушить на ранкову пробіжку разом з Аліною. Такий крок став частиною стратегії по приверненню уваги, зізналася дівчина.

«У мене дуже хитрий план. Тренування – лише привід», – розповіла учасниця.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".