Кароль, Камінська, Лобода та інші зірки, які виховують дітей самотужки

Ними захоплюються більшість чоловіків країни. Свого часу вони вийшли заміж та народили дітей, втім згодом або розлучилися, або стали вдовами. Список українських матерів-одиначок, які досі не зустріли друге кохання.

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль втратила чоловіка у 2013 році. Євген помер від онкологічного захворювання. У пари залишився син Веніамін. Співачці часто приписують романи з іншими знаменитостями, зокрема з Даном Баланом. Але серце виконавиці офіційно – вільне.

Тіна Кароль з сином

Учасниця гурту «Неангели» Слава Камінська нещодавно пережила розлучення з пластичним хірургом Едгаром. У подружжя народилося двоє дітей – син Леонард та дочка Лаура. Між хлопчиком та дівчинкою всього рік різниці, і наразі Слава виховує їх самостійно.

Слава Камінська з дітьми

Інша популярна виконавиця Світлана Лобода – мати двох доньок. У них – різні батьки. Дев’ятирічну Євангеліну Лобода народила від колишнього чоловіка Андрія Царя, з яким жила у цивільному шлюбі. Хто тато маленької Тільди, співачка приховує, проте ходять чутки її батьком є фронтмен групи «Rammstein» Тілль Ліндеманн.

Світлана Лобода зі старшою донькою

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.