Даша Астаф’єва назвала ціну за інтимні стосунки

Співачка розповіла, яку суму їй пропонували чоловіки за близькість.

Під час онлайн-трансляції в Instagram разом із Ольою Полякова виконавиця зізналася, що їй неодноразово пропонували подарунки та гроші в обмін на близькі стосунки. Однак Даша завжди відмовляла.

Як розповіла Астаф’єва, одного разу їй назвали ціну у розмірі півтора мільйона доларів. Співачка додала, вона вирішила, що це розіграш.

«Мені так багато разів це пропонували. Я жодного разу не погодилася. Я постійно боялася, що це знімання якоїсь передачі, де розводять зірок. Востаннє Юрію Нікітіну (продюсер NIKITA, де співала Астаф’єва – прим.ред) пропонували 1,5 мільйона доларів, я сказала: «Називайте два», – пригадує Даша.

Крім того, неодноразово багаті прихильники пропонували Даші дорогі подарунки в обмін на інтимні стосунки. За словами співачки, їй презентували яхти та машини

«Минулого року, остання пропозиція, вона була найсмішніша. Мені запропонували мене утримувати, відправляти 600 тисяч доларів кожен місяць. Я кажу: «Чекайте, що я повинна робити». Це реально конкретні гроші. Бо щоб заробити так гроші, я не знаю що треба робити. Невже вам потрібен лише секс», – відверто розповіла артистка.

Даша Астаф’єва пригадала ще один цікавий інцидент: прихильник обіцяв заплатити 1 мільйон доларів за те, що вона народить йому хлопчика.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.