Борги, головний ганьба на сцені і відмова від сім’ї: шлях онука Пугачової Микити Преснякова

Про таких як він кажуть - йому пощастило народитися саме в цій сім'ї. Забезпеченої, відомої, публічною.

З ранніх років Микита Пресняков, син Крістіни Орбакайте і онук Алли Борисівни Пугачової, марив сценою. Його абсолютно не лякали виступу на публіці або гастролі. Здавалося б, що в його житті може бути не так? У родині завжди є гроші, а вдома панує розуміння і любов. Але Микита – людина, яка пішла проти загальноприйнятих правил.

Чому старший онук Пугачової відокремився від сім’ї, живе в кредитах і категорично відмовляється виступати на одній сцені з батьками? І за якийсь вчинок на сцені Микиті Преснякову соромно вже 25 років? Про це ви дізнаєтесь в нашому відео.

Микита Пресняков – тридцятирічний актор і кліпмейкер, чия кар’єра і популярність з кожним днем активно зростає. Він знявся в десятці фільмів, а також спробував себе в озвучуванні іноземного кінематографу і режисури короткометражок. А також, незважаючи на бажання розвиватися виключно в кіноіндустрії, досяг успіху і на музичному терені.

Артист в третьому поколінні з’явився на світло в Лондоні в 1991 році. На той момент Христині Орбакайте було всього 20 років. Вона складалася у відносинах з Володимиром Пресняковим молодшим вже чотири роки, а Примадонна, схоже, зовсім не була проти таких зв’язків. Онука прийняла радісно і з любов’ю в серці.

Микита Пресняков
Микита Пресняков

Цілком логічно, що, народившись в родині музикантів, хлопчик в дитинстві був оточений творчою атмосферою. Він розумів, що йому, як онукові і синові відомих співаків, можливо буде домогтися визнання на відповідній арені.

Особисте життя сина Крістіни Орбакайте Микити Преснякова

Микита Пресняков і його дружина Олена
Микита Пресняков і його дружина Олена

У травні 2014 року в серце молодого артиста оселилася Алена Краснова. На момент знайомства вона була ще школяркою. Зустріч відбулася закономірно, так як дачі батьків Микити і Олени розташовані по сусідству. Микита розповів, що закохався в дівчину буквально з першого погляду. І з трепетом згадує ті моменти, коли Олена скромно і боязко намагалася привернути до себе увагу Преснякова, очевидно, теж відчуваючи до нього симпатію.

У перший раз пара офіційно з’явилася на публіці на прем’єрі фільму «Корпоратив». Пресняков представив свою дівчину друзям і Миколі Наумову, зірці серіалу «Реальні пацани». Відносини у молодих людей складалися із завидною успіхом. Артист з коханою разом проводив час на морі. Його дівчина не любить гучних вечірок і вважає за краще залишатися в тиші.

Однак в один зі своїх днів народжень та організувала гучне святкування, на якому Пресняков, несподівано зробив пропозицію.

Микита Пресняков зараз

Микита Пресняков зараз
Микита Пресняков зараз

Як же артист живе зараз? Судячи з його Інстаграм-профілем і рідкісним, але інформативним інтерв’ю, молода людина дотримується принципів здорового способу життя. Він щодня відвідує тренажерний зал, його приваблює вегетаріанство, у вільний час віддає перевагу екстремальним видам спорту – паркур, скейтінг, дайвінг.

Тіло Микити прикрашено великою кількістю тату. Як заявляє музикант, в старості він хоче бути (цитуємо) татуйованим дідом. На руках співака красуються зображення пугача, циферблата механічних годинників.

Що стосується кар’єри, Пресняков став учасником мюзиклу Губернського театру, це буквально поглинуло весь вільний час артиста. Також не так давно його група Малтівёрс випустила перший російськомовний сингл «Тихіше, тихіше», ніж порадувала фанатів.

Микита Пресняков у програмі "Доля людини". Скріншот узятий з кадру передачі.
Микита Пресняков у програмі “Доля людини”. Скріншот узятий з кадру передачі

Крім того, незважаючи на карантинні обмеження, в 2021 році Микита вже встиг взяти участь в картині “Гардемарини-1 787, в якій зіграв Корсака-молодшого. Його колегами по знімальному майданчику стали Дмитро Харатьян, Олександр Домогаров, Михайло Мамаєв, Михайло Боярський.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.