Ірина Білик показала молодшого сина від фотографа Аслана Ахмадова: незважаючи на розлучення батьків малюк щасливий

Ірина Білик подарувала азербайджанському фотографу Аслану не тільки свою любов, а й синочка. Зірка вперше показала як виріс її молодша дитина.

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради. Вона була однією з головних експериментаторші сучасної музики. Співачка знімала кліпи, виступала в зухвалих образах і не переставала міксувати ліричні тексти з відв’язній рок-музикою.

Ірина Білик на початку кар’єри

Дивувала співачка не тільки творчістю, а й своєю насиченою особистим життям. П’ять шлюбів розміняла артистка. Вона зустрічалася і закохувалася в музикантів, танцюристів, але її останнім коханням став фотограф Аслан Ахмадов. Саме йому зірка подарувала сина.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз

Хлопчик носить загадкове східне ім’я Тебріз і живе буквально на 2 країни. Велику частину часу дитина проводить з мамою, в Києві, але буває і в гостях у батька. Аслан проживає в Москві.

Ірина Білик з молодшим сином

З’явився цей дитина завдяки науці. Ірина звернулася за допомогою до сурогатної матері, адже її вік і фізична форма не давали можливості народити самостійно.

Але Табриза дуже люблять в сім’ї і мама всіляко його розвиває. Малюкові в цьому році гряде сьомий рік і він уже спробував себе в ролі блогера.

У Інстаграме дитина веде сторінку, де розповідає про свої іграшках і захоплення. Табриз дуже схожий на свого тата, а ось від мами успадкував артистичність.

Ірина зняла з сином коротке відео, де жартома попросила його розповісти про щойно випав зубі.

Табриз із задоволенням поділився емоціями.