Співачка Руслана після довгої перерви повернулася на сцену: запросили виступати на відкритті електростаціі

Руслана стала першою співачкою, яка довела на Євробачення, що Україна - дійсно співає країна.

Співачка Руслана Лижичко стала не просто видатною артисткою, жінка, а справжнім символом України. Саме вона в 2004 році принесла нашій країні першу перемогу на пісенному конкурсі “Євробачення “.

Що примітно, це був другий рік, коли наших артистів допустили до цього змагання.

Руслана Лижичко

Була навіть байка в народі про те, що на репетиції в Туреччині Руслана разом зі своїм балетом розбила скляну сцену. Не дарма ж її хіт називався “Дикі танці “.

Але після конкурсу, Лижичко зайнялася громадянської діяльністю, паралельно даючи концерти по всій Україні. Нині вона багато уваги приділяє своїй сім’ї, а так же екологічним проблемам нашої країни.

Варто відзначити, що співачка стала Амбассадор “зеленої енергії “. Руслана підтримує використання вітру і сонця для створення електроенергії. Навіть її будинок досить екологічний в цьому плані.

Саме тому співачку запросили виступити на відкритті Дністровської Вітроенергостанції. Руслана Лижичко нагадала, що в країні вже працюють 28 таких станцій.

Руслана на відкритті електростанції

Публіка тепло зустріла співачку з такою сильною громадянською позицією. Руслана вважає, що саме “зелена ” екологічна енергія допоможе нашій країні сильніше.

“Чим більше Україна буде вкладати в розвиток незалежної енергії, тим більше буде реальною Незалежності “, – написала Руслана на своїй сторінці в Інстаграме.