Григорій Чапкіс помер: де поховали і як виглядає могила маестро. Колосальний антураж влаштувала родина

Григорій Чапкіс - легендарний артист і найвідоміший український довгожитель. Нещодавно світ попрощався із зіркою.

Григорій Чапкіс. Справжній приклад життєлюбства – це він. Артист прожив 91 рік. Він бачив все: пережив румунську окупацію, застав Другу світову війну, розвал СРСР і навіть спілкувався зі Сталіним!

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Він був справжнім живчиком: два роки тому навіть виходив на паркет, що б показати, як потрібно танцювати вальс. Маестро став дуже популярним після участі в проекті “Танці з зірками “, де був суддею.

Цікаво, що багато хто вважав його учителем Влада Ями. Але хореограф, хоч і не навчався у Григорія танців, вважає його людиною, який вплинув на артистичне становлення.

Україна прощається з Григорієм Чапкісом (Фото: Се
Україна прощається з Григорієм Чапкісом (Фото: Сегодня)

Влад Яма сумував з усією Україною над Григорієм Чапкісом.

Влад Яма попрощався з маестро

Де поховали Григорія Чапкіса?

Легендарний танцюрист відправився на вічний спокій на найвідоміше столичний цвинтар – Байкове. Там є ціла алея, де ховають письменників, культурних діячів, політиків ще з радянських часів.

Могила прикрашена пишними вінками з натуральних троянд. Поховання прикрасили темно-зеленим оксамитом.

Ось як виглядає могила Григорія Чапкіса. Фото: Страна.юа

В останню путь маестро проводжали численні шанувальники, вихованці, а також діти – син Грег і дочка Лілія, внучка Анна Сафрончік, дружина Міла.

Попрощатися з маестро прийшли багато знаменитостей. На кладовищі приїхали співачка Камалія, танцівниця Ілона Гвоздьова, хореограф Дмитро Дікусар.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.