Катерина Репяхова вперше показала новонародженого сина: дружина Віктора Павлика не боїться наслідків пристріту

У народі вірять, що немовлят до їх хрестин не можна показувати чужим людям - можуть наврочити. Деякі мами на фото навіть прикривають обличчя малюка.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик 15 червня стали батьками. Народився у пари довгоочікуваний син, якого назвали Михайлом. Хлопчик уже приїхав додому і навіть був на своїй першій прогулянці.

Катерина Репяхова похвалилася, що вже на сто відсотків готова до пологів
Катерина Репяхова похвалилася, що вже на сто відсотків готова до зустрічі з дитиною.

Будинки пара облаштувала одну з кімнат, зробивши її зручною для мами і малюка. Допомагати перший час з Мішею буде мама Каті, яка спеціально заради дочки переїхала з Дніпра.

Правда жити жінка буде не з сімейством, а в окремій квартирі, яку знімає Віктор і Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про своє дитинство і мамі
Катерина Репяхова розповіла про своє дитинство і мамі

З мамою у жінки дуже дружні відносини. Вони разом їздять на відпочинок і просто проводять час в ресторанах. Але поки Катя проводить час з дитиною сама і допомагає їй чоловік. Нещодавно на сторінці свого Інстаграма, дружина Віктора Павлика, всупереч всім повір’ями показала, як виглядає її син.

Катерина Репяхова показала новонародженого сина на відео в сторіз.

Дитинка зовсім крихітний. На тлі Віктора – зовсім горошинка. Як і всі новонароджені, Міша тільки пізнає світ. Його тато на відео ласкаво розмовляє з дитиною, поки той зловив його за руку.

Примітно, що Катерина не хоче з головою іти в декрет. Блогерша не раз говорила, що буде працювати незважаючи на догляд за дитиною. Ось і зараз дружина Віктора Павлика вже почала потроху займатися робочими питаннями.

Катя Репяхова вже почала активно працювати.

 

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.