Чи є діти у Таюне: хто називає подругу Головного вовка країни мамою і як виглядають малюки білявою зірки

Таюне, вона ж Таїсія Сватко, дуже скритна персона. Дізнайтеся, чи відчула подруга Олега Винника радість материнства.

До сих пір не вщухають суперечки серед шанувальників Олега Винника і Таюне з приводу їх відносин. В “Вікіпедії ” значиться, що Таїсія – дружина співака. Самі ж артисти не підтверджують і не спростовують цієї інформації.

Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах
Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах

Вважається, що познайомилися музиканти давно, ще під час навчання в училищі. Крім цього, є також інформація про те, що у пари є спільна дитина, який проживає в Німеччині.

Хлопчика звуть Юліан, він спортсмен, але незважаючи на це молода людина веде досить потайливу життя.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Кілька років тому, коли Олег Винник ще не так ретельно приховував своє особисте життя, спливли фото молодої Таїсії Сватко з маленькою дитиною.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років

Світленький хлопчик притискався до бек-вокалістці Олега Винника, а та ласкаво його обіймала. Ще в 2005 році, коли співак ще жив в Німеччині, стало відомо, що у нього є однорічний син. Роки по тому німецька плавальна школа опублікувала фото нікого Юліана Винника, 2004 року народження …

Юліан Винник - фото з сайту спортивної школи
Юліан Винник – фото з сайту спортивної школи

Ні Олег Винник, ні Таюне так і не розповіли правди про своїх дітей. На думку артиста – це зайва інформація для його шанувальником.

Таїсія, незважаючи на яскравий старт сольної кар’єри взагалі не дає інтерв’ю, а тим більше не розповідає про своє особисте життя.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.