Завидний холостяк Борис Корчевников зневірився знайти дружину: чому відомого ведучого до сих пір не “охомутать “

Борис Корчевников став популярний завдяки серіалу "Кадети ", де він зіграв одного з головних персонажів.

Борис Корчевников з 8 років на сцені. Народившись в інтелігентній родині працівниці МХАТу, він з дитинства почав виконувати ролі в театрі. Любов до Мельпомени росла і з віком Борис став вже професійним актором. Звичайно, славу і всенародну любов йому принесла роль кадета Синіцина в телесеріалі “Кадети “.

Борис Корчевников в серіалі “Кадети”. Роль Іллі Синіцина.

Але з кіно артист пішов в ведучі. Йому довіряли складні політичні програми і ставлення шанувальників до Борису стало неоднозначним: одні вважали його вибір, інші помітили, які часом пропагандистські фрази дозволяє собі кидати цей ведучий.

У 2015 році Корчевников переніс операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку, яка торкнулася слуховий нерв. Так само довелося пройти довгий лікування, яке стало причиною набору зайвої ваги і зміни в зовнішності.

Робота над кар’єрою, а так само тривале лікування відсунули на другий план особисте життя. Через пару років провідний відзначатиме свій 4 ювілей, але за ці роки йому так і не вдалося одружитися.

Як передає Інстаграм-канал spletnik_tv, Борис зневірився знайти свою половинку.

“Краще почекати, зате один раз і на все життя, ніж одружуватися і розлучатися “, – зазначив телеведучий.

Нагадаємо, що в 2015 році була інформація в пресі про весілля Бориса з актрисою Сесіль Свердлова. Але вона виявилася помилковою. Сам артист підтвердив, що одружений ніколи не був.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.