Алла Пугачова змінила стрижку і показала ефектне фото разом з Крістіною Орбакайте: виглядають як ровесниці

Алла Пугачова здивувала новим образом в білосніжній сукні.

Співачка Алла Пугачова справжня легенда жіночої краси. Артистка, розмінявши 8-й десяток, довела, що в будь-якому віці вона може бути прекрасна і цікава.

У фан-акаунті Примадонни шанувальники опублікували архівне фото, де в білому і Алла Борисівна, і Христина, і їх подруги актриса Олеся Судзиловська і бізнесвумен Марина Юдашкіна. Судячи з усього, фото було зроблено на сімейному святі, і гостей попросили не відступати від дрес-коду.

На той момент Алла вже постала зі стрижкою середньої довжини і акуратною чубчиком.

Як змінювалася Алла Борисівна?

Якщо порівняти фото молодої Примадонни і нинішньої, то можна побачити наскільки змінилася ця співачка. В першу чергу змінився колір волосся і зачіска. Справа в тому, що від природи у артистки – мідний колір волосся.

Алла Пугачова в молодості
Алла Пугачова в молодості

Нині Алла Борисівна вважає за краще блонд з мелірованими в світло-рудий пасмами. Вибір артистки оцінили фанати.

Змінилася так само, як не дивно посмішка артистки. Крім натуральних мідних волосся, у Пугачової була раніше своя візитна картка – її щербинка.

Алла Пугачова в молодості і зараз.

За радянських часів співачка не соромилася і широко посміхалася шанувальникам разом з діастемою. Але з приходом в нашу естраду голлівудських трендів на білосніжні ідеальні зуби, співачка вирішила виправити цей милий природний недолік.

У мережі визначили, що у Пугачової – вініри. Так само відомо, що свою шевелюру співачка прикрашає перуками і шиньйонами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.