Співачка МакSим в комі: легкі вражені, підключили до ШВЛ. Які прогнози лікарів і чи є шанс виздороваеть?

Марина Максимова вже який день не приходить до тями. Минулого тижня артистку терміново доставили в клініку.

19 червня з’явилася інформація про захворювання МакSим. До цього співачка в сторіз скаржилася на високу температуру. Уже, відчувши, що організм підхопив захворювання, співачка все одно продовжувала працювати. Минулого тижня потрапила в лікарню.

Марина Максимова

При надходженні в лікарню, Марину відразу ввели в медикаментозну кому і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Співачка Марина Максимова
Співачка Марина Максимова

Тест на коронавірус показав його відсутність в організмі артистки. Але, тим не менше, її легкі вразила пневмонія. Лікарі були налаштовані дуже оптимістично: ШВЛ – не було вироком в терапії Марини, як і медикаментозна кома. Всі ці маніпуляції з її організмом виконали для того, що б полегшити і прискорити лікування.

Але сьогодні, 26 червня, стало відомо, що 75% легких знаменитості вражені. Про це повідомляє Інстаграм-канал STAR_ALBUMM.

“У співачки Максим уражено 75% легких. Вона все ще перебуває в штучній комі і підключена до ШВЛ “, – передають в мережі.

Хвороба прогресує, адже ще 19 червня легкі співачки постраждали лише на 40%. Тепер хвороба розростається.

Пневмонія піддається терапії, але в той же час це дуже небезпечна хвороба. Від неї вмирає кожен 64-й хворий на цю небезпечну хворобу. Пневмонія дає небезпечні ускладнення різним органам хворої людини.

Будемо стежити за новинами про стан Марини Максимової і побажаємо їй якнайшвидшого одужання і повернення на сцену.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.