(Фото) Наташа Корольова похвалилася як її любить Тарзан: робить навіть педикюр своєї зоряної дружині

Наташа Корольова і Тарзан були на межі повного розриву відносин, але після перезавантаження обох, любов спалахнула з новою силою.

У 2020 році преса шуміла розлученням Тарзана і Наташі Корольової. Толком до розриву відносин стала інформація про зраду чоловіка співачки. Почалося цькування в мережі, і артистка вирішила відправитися на перезавантаження в Африку. Там вона жила практично в первісних умовах.

Співачка Королева Наташа і актор співак Глушко Сергій Тарзан

Але в Занзібар, де відчувала себе Наташа, раптово прилетів її благовірний. Тарзан зізнався в почуттях, подарував кільце з каменем за 9 тисяч доларів і заново зробив пропозицію. Тепер пара просто купається в любові.

ноги цілував

На своїй сторінці в Інстаграме, співачка опублікувала відео, де її коханий чоловік допомагав робити педикюр. Раптово Тарзан вирішив поцілувати пальчик своєї дружини.

Наташа Корольова і Тарзан

Так артист підкреслив наскільки сильно любить свою Наташу. Співачка в свою чергу захихотіла і сказала:

“Так що кому буде цікаво, що Серьога намалював мені на нігтики, який у мене стерся, завтра побачите в ефірі ” Жари “, – пообіцяла, співачка.

Що відомо про шлюб Тарзана і Наташі Корольової?

Найяскравіша пара шоу-бізнесу почала жити разом в 2001 році. У обох цей шлюб був вже другим. Перша дружина Сергія, Олена Переведенцева, була військовою, як і він сам. Але сімейне життя не задалася. Глушко вирішив спробувати щастя в Москві.

У 2002 році у пари Наташі та Сергія народився син. Названий на честь прадіда Архипа Розриваючи, при народженні мав прізвище Поривай, в 2018 році заспівав з матір’ю пісню.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.