Внучка Софії Ротару вразила шанувальником схожістю зі своєю легендарною бабусею: зростає копія знаменитості

Софія Михайлівна мала раз необережність уявити фанатам свою молоду внучку-модель. Тепер шанувальники невпинно стежать за юною красунею.

Новина про те, що у Софії Михайлівни є внучка гриміла на весь інтернет. Та ще й яка! Красуня, модель, та ще й майбутній дизайнер, яка вчиться за кордоном.

Внучка Софії Ротару
Внучка Софії Ротару

Захопленню фанатів не було меж, коли вони дізналися про те, що дівчина веде свою сторінку в Інстаграме, де ділиться фотографіями зі свого заокеанського життя. Внучка Ротару здобуває вищу освіту в США.

Софія-молодша

Онуку Ротару так само звуть Софія. Цікаво, що онука співачки звуть Анатолій, як і його діда – легендарного Анатолія Євдокименка.

Подібність у Софії-молодшої з бабусею є не тільки в імені, але і в зовнішності. У цьому впевнені фанати зірки. Підмітили шанувальники це під останньою фотографією юної Соні.

Внучка знаменитості опублікувала фото в топі під час прогулянки з домашнім улюбленцем в Нью-Йорку.

“У кожного з нас те чи інше місто формує різне сприйняття. При цьому для кожного – особливе. Поділіться, яке місто справив на вас найбільш яскраві враження? ” – підписала Соня публікацію.

Передплатники тут же відзначили наскільки схожа з бабусею Соня.

Фанати помітили схожість двох Софій

Дійсно схожі риси обличчя спостерігаються. Подивіться, якою була в молодості Софія Ротару.

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

Цікаво, що Соня Євдокименко так само, як і бабуся, проявляє інтерес до музики і світських заходів. Разом з братом дівчина запалювала на київській вечірці “Білі ночі “.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.