Вагітна “татова донька ” Ліза Арзамасова закуталась в пуховик посеред літа: куди зібралася в такому вигляді?

Ліза Арзамасова здивувала несподіваним знімком в зимовому вбранні посерді літа.

Ліза Арзамасова. Вона ж Галина Сергіївна з “Татусеві дочок ” порадувала шанувальників новим знімком. Правда, злегка смутивши фанатом.

Справа в тому, що посеред літа актриса вирішила похвалитися зимовим оздобленням: пуховик з хутром і хустку на голові.

“А Ви помітили, що в зимовий час в стрічці з’являється багато літніх фотографій? З поїздок на морські спекотні курорти або просто – архівних зі спогадами про жарких днях:« Сумую за літом ». А ось влітку ніхто по зими не нудьгує, навіть якщо з розуму сходять від спеки “, – написала актриса.

Виявляється, дівчина так затужила за прохолоді, що вирішила показати фото з поїздки на Сахалін в грудні. Взимку там Лізі довелося попрацювати. Так само зірка телесеріалу помітила, що за свій наряд і так вже отримувала зовсім невтішні коментарі. Мовляв, одяглася не стильно. Але, як зазначила Арзамасова, вона не звертає уваги на критику.

Дорослий наречений і вагітність

Заміж найрозумніша героїня “Татусеві дочок ” вийшла за немолодого Іллю Авербуха. Різниця у віці трохи більше 20 років: Лізі – 26, а її обранець відгуляв вже 47 День народження.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух

Пара одружилася і ось тепер чекає появяленія сина.

Ліза вважає за краще не розкривати подробиць її цікавого положення, адже вважає, що це справа дуже особисте і інтимне. А ось в декреті хоче провести тільки 3 місяці.

“Ну неможливо сидіти в декреті цілий рік. Звичайно, якщо будуть медичні показання, я зроблю вибір на користь сім’ї. Я вмію розставляти пріоритети “, – зізналася зірка виданню Starhit.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.