Скільки років офіційно одружені Олег Винник і Таюне: стало відомо, коли таємна дружина артиста пішла під вінець

Олег Винник і Таюне - найзагадковіша пара шоу-бізнесу, але від шанувальників нічого не приховати.

Олег Винник і Таїсія Сватко давно працюють разом: буквально зі старту кар’єри співака в українському шоу-бізнесі. Шанувальники вже давно запримітили, що Головний вовк країни то візьме за руку співачку, то непомітно обійме, подарує публічно букет.

Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах
Олег Винник з Таюне на концерті в Черкасах

Співак в інтерв’ю вже раз, що у нього є дружина і дитина, але імен їх не розкрив. Відомо, що з бек-вокалісткою Таїсією він познайомився під час навчання в Канівському музичному училищі. Артист навчався там в період 1990-1993 років. У фотоальбомі з навчального закладу збереглися знімки молодого Олега Винника ніжно обіймає мініатюрну блондинку.

Олег Винник і Таюне6 фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне: фото з випускного альбому

У 2018 ТСН з’їздила в рідне село Олега Винника і з’ясували, що нібито саме з Таїсією Сватко артист відгуляв своє весілля.

Олег Винник
Олег Винник

Наділа Таюне весільну сукню?

Незважаючи на розслідування популярного телеканалу, так і не вдалося дізнатися коли вів під вінець Таїсію Олег Винник.

Артистка ніде навіть не висловлюється з приводу свого сімейного стану та наявності чоловіка. Якщо придивитися, вона навіть не носить обручки.

Проте, у цієї пари є чому повчитися: музиканти працюють вже багато років разом і Таїсія саме та частина колективу Олега Винника, яка ніколи не покидала його. Навіть сольна кар’єра не стала приводом для того. що б піти з посади бек-вокалістки Головного вовка країни.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.