Дочка Олі Полякової виклала неоднозначне фото в купальнику: показала те, що навіть мама приховує сукнями

Маша Полякова виросла в дуже творчій і епатажної сім'ї. Дівчинка з дитинства звикає до музики і сцені.

Старша дочка Олі Полякової феноменально схожа на матір. Дівчинка не тільки зовні скидається на Супербілявку, а й успадкувала її талант і тягу до епатажу.

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

У Маші Полякової є вже своя рок-група, вона вчиться музиці і активно веде блогерську життя. Дівчинці 16 років, але це їй не заважає в усіх фарбах розповідати про себе і свої пригоди в Інстаграме.

Нещодавно юна Полякова опублікувала нове фото в сторіз. Дочка Суперблондинки позувала в ніжно-рожевому купальнику на газоні будинку батьків. На фото вирішила дівчинка показати фігуру зі спини, з дуже нестандартного, як для школярки ракурсу.

Маша Полякова

Маша Полякова залишила без підпису своє екстравагантне фото.

Як Оля Полякова реагує на подібні фото дочки?

Провокаційні фото Маші дивують не тільки передплатників. Оля, хоч і намагається бути більше іншому, ніж суворим батьком для дочок. Проте, і її можуть приголомшити занадто відверті фотосесії старшої Маші.

Своїми емоціями з приводу фото доньки співачка вже ділилася в інтерв’ю. Зірці питання з приводу соціальних мереж дівчинки задала Маша Єфросиніна:

Оля прокоментувала різко:

“Вона дуже любить увагу, любить камери і зніматися. Зрозуміло, коли вона виставляє неприйнятні речі, я їй телефоную і кажу: ” Ти збожеволіла? “. І тоді вона все видаляє “, – зізналася Оля Полякова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.