Аліна Гросу зізналася, коли планує стати матір’ю: “Я безумовно думаю про дітей”

26-річна співачка Аліна Гросу в інтерв'ю зізналася, що вже замислюється про дітей.

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Якщо тоді, Аліна була маленькою, смішною дівчинкою, яка співала завзяті пісні, то зараз Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу виросла – фото співачки у всій красі

Увагу публіки вона приваблює не тільки творчістю, а й бурхливим особистим життям. У свої 26 років Аліна встигла зіграти пишне весілля і розлучитися. А через кілька місяців після розлучення артистка представила публіці свого нового коханого – актора Романа Полянського.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Нещодавно Аліна Гросу дала інтерв’ю виданню OBOZREVATEL, де відверто розповіла, чи планує вона дітей. Дівчина зізналася, що спочатку хоче реалізуватися і впевнено стояти на ногах. Аліна Гросу відзначила, що у неї багато проектів, які вона хоче закінчити, і вже потім планувати дітей.

“Безумовно думаю (про дітей). І про молодшого брата я весь час думаю, я його шалено люблю. А свої діти, трохи пізніше, тому що хочу відбудуться і стовідсотково стати на ноги. “, – зізналася Аліна Гросу.

Варто зазначити, що у нового обранця Аліни Гросу вже є дитина. 37-річний Роман Полянський довгий час був одружений і має 10-річну доньку.

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу за роки на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”: