Тоня Матвієнко вперше розповіла, як над її родиною насміхаються люди

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше розповіла про ставлення до насмішок і Хейта в соціальних мережах.

Тоня Матвієнко розповіла про жахливу історію, яка трапилася з її сім’єю в минулому році:

«Останнє пам’ятаю, як в 2019 році, поки я була за кордоном з чоловіком, старша дочка Уляна підстригла молодшу – Ніну, без мого дозволу. Це був жах! Я приїхала, а вона каже: «Ой, мама, я сподіваюся, ти не будеш знімати кліп з Ніною?» А я як раз збиралася знімати! Ну, ми зняли кліп, але більше не на пісню і не на Ніну звертали увагу, а на мене – як я могла так жахливо підстригти дитини!».

Незважаючи на такий ажіотаж навколо особистого життя, Тоня Матвієнко продовжує в соціальних мережах найчастіше публікувати особисті фотографії.

Родина Матвієнко
Родина Матвієнко

Зірка зізнається, зараз вона активно розвиває свою сторінку в Instagram, адже мріє дійти до гідної кількості лайків. Як правило, саме приватне привертає найбільшу увагу шанувальників, але й хейту.

Тоню дуже ображає така реакція і втручання в життя, але з цим нічого не можна вдіяти. Поки зірка не готова зважитися на ще одного малюка – все через людей, які кидаються на її новини.

А ось до онуків  від старшої дочки Улі Тоня Матвієнко готова. Вона була б рада, якби 21-річна дівчина завагітніла. Уляна вже кілька років у відносинах з хлопцем Єгором, і навіть живе з ним у цивільному шлюбі в будинку зоряної мами і бабусі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Швидкий салат з буряка, який можна приготувати, якщо гості вже на порозі

Цю новину нам надав проект «Ранок з Україною», який виходить у будні на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зробив фото з творцем Facebook Марком Цукербергом. Що він цим хотів сказати?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.