З ким із українських зірок дружить Філіп Кіркоров: поп-король вибрав впливових і симпатичних подружок

Філіп Кіркоров, незважаючи на свій статус короля - зірка дуже товариська. Дізнайтеся, з ким дружить співак.

Філіп Кіркоров – епатажний співак, який має скандальну славу. Проте, у запального артиста за все життя накопичилося багато друзів, в тому числі з українського шоу-бізнесу.

Філіп Кіркоров

З ким дружить Філіп Кіркоров?

Багато років всім відомо, що подружкою поп-короля стала Ані Лорак. Наша діва співпрацювала зі співаком при підготовці до Євробачення-2008. Представляла, звичайно, Україна.

Тоді спільна робота принесла нам “срібло “, а зіркам міцну дружбу. Відомо, що Софія, дочка співачки – це хрещениця Кіркорова.

MARUV стала ще однією приятелькою поп-короля. Співачка Анна Корсун, так по-справжньому звуть артистку, із задоволенням записала спільний трек з Філіпом Бедросовичем і не пропускала можливості зняти для Інстаграма відео зі співаком.

Разом музиканти навіть вже виступали на фестивалі. Навіть одяглися в одному стилі. Філіп вибрав чорний костюм і білий капелюх, а наша Анна вирішила підкреслити розкішну фігуру чорно-білим комбінезоном.

Ще одна українська співачка, яка завжди рада зустрічі з Кіркоровим – Оля Полякова. Вона вітала його з Днем народження і бачилася в Еміратах.

Виявляється, Суперблондинка навіть пародіювала поп-короля в 2013 році в програмі “Як две краплі “.

Співак був приємно вражений такою сміливістю Королеви Ночі. Оля вирішила показати два образи Кіркорова, зірвала тисячі оплесків.