Слава Камінська відсвяткувала Великдень з колишнім

Фото з ексчоловіком і дітьми вона виклала на своєму акаунті в Instagram.

Співачка Слава Камінська розлучилася в минулому році. Її розставання з чоловіком супроводжувалося бурхливими обговореннями в ЗМІ і серед шанувальників. Незважаючи на те, що кожен вже знайшов іншу половинку, пара не раз возз’єднувалася.

Останній раз вони були помічені разом під час святкування Великодня. Фото сім’ї співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. Експодружжя і діти позують на камеру біля святкового столу.

«Вітаємо зі святом вас! Христос Воскрес», – привітала Камінська шанувальників в тексті під фото.

Напередодні Великодня Слава ділилася з фанатами процесом підготовки. На акаунті співачки з’явилися знімки, як вона з дітьми фарбувала яйця і пекла паски.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.